AnaSayfa / Genel / Kahve falında işle uğraşmak

Kahve falında işle uğraşmak

Kahve falında işle uğraşmak bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, maddi güç elde edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, çok günah işleyeceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında işle uğraşmak gördüyseniz:

  • Mükemmel buluşlar, fikirler veya anlaşmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında işle uğraşmak aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında hamur işleriyle uğraşmak yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında hamur işiyle uğraşmak işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, yüküne ortak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cenaze işleriyle uğraşmak sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, iç sıkıntınızın azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silahla uğraşmak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında hayvanlarla uğraşmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bilgisayarla uğraşmak iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına yorulur.

Kahve falında saçlarla uğraşmak hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir