AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçıyla uğraşmak

Kahve falında saçıyla uğraşmak

Kahve falında saçıyla uğraşmak ruhen ve bedenen iyileşeceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına, çok büyük paralar kazanacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, geri planda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçıyla uğraşmak gördüyseniz:

  • Bazılarınıza yol görünüyor.

Kahve falında kendi saçınla uğraşmak maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçıyla uğraşmak ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında saçlarıyla uğraşmak ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, ruhunun şifa bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarla uğraşmak çok fazla zarara sebep olmayacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kediyle uğraşmak kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına inanılır.

Kahve falında cinle uğraşmak üzüntülerin ve zorlukların biteceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında farelerle uğraşmak kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında üç harflilerle uğraşmak kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir