AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvak takmak

Kahve falında duvak takmak

Kahve falında duvak takmak çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvak takmak gördüyseniz:

  • Kendiliğinden gelişen olaylar sizin belli konularda serbest kalmanıza yardım edebilir.

Kahve falında saçına duvak takmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hep dinç ve genç kalacağına işarettir.

Kahve falında siyah duvak takmak sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına tabir olunur.

Kahve falında gelinlik giymek ve duvak takmak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, çalıştığı yerde amir olacağına delalettir.

Kahve falında gelinlik giyip duvak takmak çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına delalettir.

Kahve falında duvak takmak karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Kahve falında gelin duvağı takmak kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine yorulur.

Kahve falında gelinlik duvağı takmak ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına alamet eder.

Kahve falında başa duvak takmak eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir