AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil duvak görmek

Kahve falında yeşil duvak görmek

Kahve falında yeşil duvak görmek falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil duvak gördüyseniz:

  • Fiziksel mücadele ya da rekabet gerektiren ortamlarda kendinizi gösterebilir veya sizinle aynı amaçları paylaşan kişilerle yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Kahve falında yeşil duvak görmek bereketin geleceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil duvak takmak yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına işaret eder.

Kahve falında pembe duvak görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına yorulur.

Kahve falında uzun duvak takmak elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında başına duvak takmak başına uğursuzluklar geleceğine, büyük bir şöhrete sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında duvak dikmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına inanılır.

Kahve falında birinin duvak taktığını görmek aile içinde saadetinin artacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz duvak takmak herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir