AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvak dikmek

Kahve falında duvak dikmek

Kahve falında duvak dikmek ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, hile ile mal elde edeceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında duvak dikmek gördüyseniz:

  • Değerlendirmelerinizi yaparken en iyi tarafları kadar en kötü noktaları da görmeniz gerekiyor.

Kahve falında duvak dikmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında erkeğin başında duvak görmek zorlukların artacağına, azap çektiğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun duvaklı gelinlik görmek maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başa duvak takmak herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine rivayet eder.

Kahve falında duvak aramak maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında başkasının duvak taktığını görmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında başına duvak takmak mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında duvağını kaybetmek uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir