AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe duvak görmek

Kahve falında pembe duvak görmek

Kahve falında pembe duvak görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, bir fitne çıkarmaya, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında pembe duvak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun duygusal hayatınızda önemli gelişmeler olabilir.

Kahve falında pembe duvak görmek tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında başında gelin duvağı görmek çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun duvak takmak bereketli işlere gireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında kara duvak görmek çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında duvak giydiğini görmek iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlik ve duvak görmek kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz duvak taktığını görmek bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duvaklı bebek görmek malının, parasının ve makamının artacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir