AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil dut yaprağı görmek

Kahve falında yeşil dut yaprağı görmek

Kahve falında yeşil dut yaprağı görmek uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, helal ve bol rızka kavuşacağına, işlerinin yarım kalacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil dut yaprağı gördüyseniz:

  • Geçmişte işleri halletme biçiminiz şu an daha iyi seçimler yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında yeşil dut yaprağı görmek farklı iş kollarına ulaşacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine işaret eder.

Kahve falında dut ağacı yaprağı görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında dut yaprağı görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, canını ve malını garanti altına alacağına işaret eder.

Kahve falında dut yaprağı toplamak hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil dut ağacı görmek huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil dut yemek günahlarına tövbe edeceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil dut görmek çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil incir yaprağı görmek küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir