AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil dut görmek

Kahve falında yeşil dut görmek

Kahve falında yeşil dut görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil dut gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle fikirleriniz birbirinden oldukça farklı olabilir ya da olaylara farklı açılardan yaklaşıyor olabilirsiniz.

Kahve falında yeşil dut ağacı görmek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yeşil dut yaprağı görmek bütçesinin daralacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil dut görmek adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, şansının da döneceğine yorulur.

Kahve falında yeşil dut yemek yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine işaret eder.

Kahve falında dalında dut yemek düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taze dut yemek parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dut reçeli görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında dut yaprağı toplamak büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir