AnaSayfa / Genel / Kahve falında dut yaprağı görmek

Kahve falında dut yaprağı görmek

Kahve falında dut yaprağı görmek edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, hayırlı kararlar verileceğine, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına delalettir.

Kahve falında dut yaprağı gördüyseniz:

  • İşaretler bazı konularda yanlış yapabileceğinizi ya da yanlış yaptığınızı gösteriyor.

Kahve falında yeşil dut yaprağı görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına delalet eder.

Kahve falında dut yaprağı toplamak ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına işaret eder.

Kahve falında dut ağacı yaprağı görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında dut yaprağı görmek hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına inanılır.

Kahve falında yaş dut görmek heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına yorulur.

Kahve falında iri dut görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurtlu dut görmek külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında dut ve incir yemek kendini dinine daha fazla vereceğine, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir