AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil dut ağacı görmek

Kahve falında yeşil dut ağacı görmek

Kahve falında yeşil dut ağacı görmek işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil dut ağacı gördüyseniz:

  • Sağlıklı olmayan yerlerden veya durumlardan uzaklaşmalısınız.

Kahve falında yeşil dut ağacı görmek sorunlarının son bulacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dut ağacı dikmek sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına işaret eder.

Kahve falında dut ağacından düşmek yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında dut ağaç dikmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına delalettir.

Kahve falında dut ağacını görmek büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına delalet eder.

Kahve falında dut ağacına çıkıp dut yemek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan beyaz dut toplamak işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, yarınlarına inanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük dut ağacı görmek hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir