AnaSayfa / Genel / Kahve falında dut yaprağı toplamak

Kahve falında dut yaprağı toplamak

Kahve falında dut yaprağı toplamak yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, yardımcı olmayacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına alamet eder.

Kahve falında dut yaprağı toplamak gördüyseniz:

  • Şüphelenmeyi bırakıp, kabul etmelisiniz.

Kahve falında dut yaprağı toplamak belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil dut yaprağı görmek maddi olarak çok kayıp vereceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında dut ağacı yaprağı görmek şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine işarettir.

Kahve falında dut yaprağı görmek fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına delalet eder.

Kahve falında dut kurusu toplamak ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, genç kimselere eğitim vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan beyaz dut toplamak kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana işarettir.

Kahve falında mor dut toplamak verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz dut toplamak duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir