AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil incir yaprağı görmek

Kahve falında yeşil incir yaprağı görmek

Kahve falında yeşil incir yaprağı görmek günahkar olacağı işlere gireceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil incir yaprağı gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız karşı cins ilişkilerinizde taviz vermeniz yüzünden karşınızdaki kimseyi şımartmış olabilirsiniz.

Kahve falında yeşil incir yaprağı görmek düşman malından yemeye, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine delalettir.

Kahve falında incir yaprağı görmek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında incir ağacı yaprağı görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında incir yaprağı toplamak kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil yapraklı ağaç görmek kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil üzüm yaprak görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, ömür boyu devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil salamura yaprak görmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil dut yaprağı görmek cebine giren paranın gittikçe azalacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir