AnaSayfa / Genel / Kahve falında dut ağacı yaprağı görmek

Kahve falında dut ağacı yaprağı görmek

Kahve falında dut ağacı yaprağı görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına delalettir.

Kahve falında dut ağacı yaprağı gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkiniz sizi engelliyor olabilir.

Kahve falında dut ağacı yaprağı görmek gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil dut yaprağı görmek üzüleceğine ve pişman olacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dut yaprağı toplamak ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına alamet eder.

Kahve falında dut yaprağı görmek insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuru dut ağacı görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında dut ağacı dikmek tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında dut ağacının dalını kesmek son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan dut koparıp yemek hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir