AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil dut yemek

Kahve falında yeşil dut yemek

Kahve falında yeşil dut yemek içine büyük bir huzurun dolacağına, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil dut yemek gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konuları, ekonomik durumunuzu, duygusal ilişkilerinizi ya da iş hayatınızı ilgilendiren alanlarda pek çok seçeneğiniz olabilir.

Kahve falında yeşil dut yemek fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil dut yaprağı görmek güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil dut görmek kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil dut ağacı görmek tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına delalettir.

Kahve falında ağaçtan dut yemek elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, işlerinin kötüleşeceğine yorulur.

Kahve falında dut toplamak yemek bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında urmu dut yemek herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına yorulur.

Kahve falında sarı dut yemek çok büyük işler gerçekleştireceğine, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir