AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının düğmesini iliklemek

Kahve falında başkasının düğmesini iliklemek

Kahve falında başkasının düğmesini iliklemek yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına işarettir.

Kahve falında başkasının düğmesini iliklemek gördüyseniz:

  • Ulaşmaya çalıştığınız hedefte fark yaratması için kime veya neye güvenebileceğinizi doğru belirlemelisiniz.

Kahve falında gömlek düğmesi iliklemek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düğmeyi yanlış iliklemek çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının düğmesini iliklemek kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin düğmesini iliklemek aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gömlek iliklemek maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, mallarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ceket iliklemek şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında gömleği iliklemek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, büyük bir karamsarlığa kapılacağına işaret eder.

Kahve falında düğme görmek maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir