AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldız dövmesi görmek

Kahve falında yıldız dövmesi görmek

Kahve falında yıldız dövmesi görmek rahat bir hayata sahip olunacağına, sağlığına kavuşacağına, bereketin eksileceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, tüm beklentilerini yerine getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yıldız dövmesi gördüyseniz:

  • Kendine güvenli tavırlarınızla başarılarınıza yardımı olabilecek kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Kahve falında yıldız dövmesi görmek sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına delalettir.

Kahve falında sırtında dövme görmek vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı dövme yaptırmak millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini dövmeye çalışmak hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin vücudunda dövme görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında birinden dövme görmek hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı dövme görmek sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, istenmeyen olayların olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünde dövme görmek maddi imkanlarının çoğalacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir