AnaSayfa / Genel / Kahve falında elde dövme görmek

Kahve falında elde dövme görmek

Kahve falında elde dövme görmek eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında elde dövme gördüyseniz:

  • Evli veya uzun süreli ilişkisi olanlar farklı gelişmelerle karşı karşıya kalabilirler ya da macera istekleri artabilir.

Kahve falında elde dövme görmek makbul olandan vazgeçmeyeceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elde kalp görmek hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elde sivilce görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında elde fazla parmak görmek kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına inanılır.

Kahve falında sol elde kan görmek dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, elinin bolluk göreceğine rivayet eder.

Kahve falında elde para görmek masraflarının azalacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine rivayet eder.

Kahve falında elde dikiş görmek başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında elde yüzde yara görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir