AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağına dövme yaptırmak

Kahve falında ayağına dövme yaptırmak

Kahve falında ayağına dövme yaptırmak sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, bahtının ve geleceğinin açık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağına dövme yaptırmak gördüyseniz:

  • Sorumluluk bilinciniz size faydalı olabilecek pozisyonlara gelmenize yardım edebilir veya diğerlerinin size saygı duymasını sağlayabilir.

Kahve falında ayağında dövme görmek şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, sıkıntılara neden olacağına delalettir.

Kahve falında ayağına dövme yaptırmak ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah dövme yaptırmak işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dövme görmek hayatının bir düzene kavuşacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin dövme yaptırdığını görmek sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil dövme yaptırdığını görmek yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dövmeye çalışmak zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine tabir olunur.

Kahve falında birini dövmeli görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir