AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaynamış darı yemek

Kahve falında kaynamış darı yemek

Kahve falında kaynamış darı yemek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynamış darı yemek gördüyseniz:

  • Rekabet içeren ortamlara girebilirsiniz.

Kahve falında kaynamış darı yemek olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, daha güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında kaynamış darı görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında haşlanmış darı yemek hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, afiyette ve keyifte olacağına delalet eder.

Kahve falında sarı darı görmek kötü halden iyi hale geçeceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında darı almak problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş darı görmek hastalıkların haneden uzak olacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil darı tarlası görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında darı tarlası görmek yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir