AnaSayfa / Genel / Kahve falında darı ekmek

Kahve falında darı ekmek

Kahve falında darı ekmek aydınlık bir döneme girileceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında darı ekmek gördüyseniz:

  • Bir çok şey yerine tek bir konuyu hedeflerseniz oradan oraya sürüklenmekten kurtulursunuz.

Kahve falında darı ekmeği görmek birikmiş parasının olacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında tarlaya darı ekmek kara kara düşüneceğine, adının her yerde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında darı ekmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil darı tarlası görmek onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında haşlanmış darı görmek duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında darı tarlası görmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş darı görmek bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, hastalıklarının son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında darı tanesi görmek işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir