AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil darı görmek

Kahve falında yeşil darı görmek

Kahve falında yeşil darı görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil darı gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde ise dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında yeşil darı görmek büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı kazançların elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil darı tarlası görmek bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz darı görmek yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında darı tarlası görmek sıkıntıdan kurtulacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaynamış darı yemek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına yorulur.

Kahve falında haşlanmış darı görmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında darı almak ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına delalettir.

Kahve falında haşlanmış darı yemek refah düzeyinin artacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir