AnaSayfa / Genel / Kahve falında darı ekmeği görmek

Kahve falında darı ekmeği görmek

Kahve falında darı ekmeği görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, mutlu günler yaşanacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında darı ekmeği gördüyseniz:

  • Daha sempatik birisi olarak görünmek isteyeceksiniz.

Kahve falında darı ekmeği görmek zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine işarettir.

Kahve falında tarlaya darı ekmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında darı ekmek ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, parasının ve malının da artacağına yorulur.

Kahve falında darı yediğini görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına delalet eder.

Kahve falında darı unu görmek işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında darı toplamak huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında darı pişirmek atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz darı görmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir