AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencereden çorba içmek

Kahve falında tencereden çorba içmek

Kahve falında tencereden çorba içmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine delalettir.

Kahve falında tencereden çorba içmek gördüyseniz:

  • Başta iş hayatınız olmak üzere bir çok alanda aşırı şanslı olabilirsiniz.

Kahve falında tencereden çorba içmek ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına delalettir.

Kahve falında tencere içinde çorba görmek huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tencere dolusu çorba görmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına alamet eder.

Kahve falında bir tencere çorba görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, kendi işinin başına geçeceğine yorulur.

Kahve falında çorba tenceresi görmek hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında tencere çorba görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında biriyle çorba içmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında paça çorbası içmek karlı işlere gireceğine, zengin olunacak bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir