AnaSayfa / Genel / Kahve falında pirinçli çorba içmek

Kahve falında pirinçli çorba içmek

Kahve falında pirinçli çorba içmek hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, emellere ulaşılacağına, her anlamda güçleneceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pirinçli çorba içmek gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendiren, sosyal ilişkilerinizdeki başarınızın görülmesini sağlayan olaylarla herkesi etkileyebilirsiniz.

Kahve falında pirinçli çorba içmek yönetici makamına geleceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında pirinç çorbası görmek çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pirinç çorbası pişirmek büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında sütlü çorba içmek bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına yorulur.

Kahve falında ezogelin çorbası içmek çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine inanılır.

Kahve falında mısır çorbası içmek evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı çorba içmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, bunları en doğru şekilde kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında un çorbası içmek boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir