AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün elinden çorba içmek

Kahve falında ölünün elinden çorba içmek

Kahve falında ölünün elinden çorba içmek hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, ünleneceğine, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinden çorba içmek gördüyseniz:

  • Seyahatler veya bazı diyaloglar yeni fırsatlara neden olabilir.

Kahve falında ölünün elinden çorba içmek çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün elinden süt içmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına işarettir.

Kahve falında ölü birinin elinden su içmek maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün elinden su içmek düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü elinden su içmek yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin elinden su içmek eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının elinden su içmek kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek elinden su içmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, ayağının tökezlemeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir