AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çizme görmek

Kahve falında yeşil çizme görmek

Kahve falında yeşil çizme görmek dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, aşkının da kalıcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil çizme gördüyseniz:

  • Düşünebileceğiniz bir yere giderek seçeneklerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında yeşil renk çizme giymek çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında yeşil çizme giymek yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil çizme giydiğini görmek çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine işarettir.

Kahve falında yeşil çizme görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kahverengi çizme giymek bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına işaret eder.

Kahve falında asker çizmesi görmek büyük bir mala sahip olacağına, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok uzun çizme giymek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, işe başlanacağına delalet eder.

Kahve falında çizmelerini çaldırmak birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir