AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renk çizme giymek

Kahve falında yeşil renk çizme giymek

Kahve falında yeşil renk çizme giymek moralinin, keyfinin kaçacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, kazançlı çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil renk çizme giymek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerden beklediğiniz karşılığı göremediğinizi düşünebilirsiniz.

Kahve falında yeşil renk çizme giymek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil çizme giydiğini görmek ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, rakipsiz hale geleceğine inanılır.

Kahve falında yeşil çizme giymek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil renk pantolon giymek sevilen ve sayılan biri olunacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil renk hırka giymek dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkli ceket giymek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, zorluğa düşeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil renk etek giymek başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, fakirlikten kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil renkli ayakkabı giymek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir