AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahverengi çizme giymek

Kahve falında kahverengi çizme giymek

Kahve falında kahverengi çizme giymek yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine ve geleceği ile ilgili olarak yeniden umut etmeye başlayacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine yorulur.

Kahve falında kahverengi çizme giymek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya romantik planlar hayatınızın güzelleşmesini sağlayabilir.

Kahve falında kahverengi çizme giymek farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının çizmesini giymek anne ve babanın kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına inanılır.

Kahve falında yeni siyah çizme giymek haneye bolluk ve bereket dolacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil renk çizme giymek çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına yorulur.

Kahve falında uzun çizme giydiğini görmek fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük çizme giymek hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz çizme giydiğini görmek kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına alamet eder.

Kahve falında mavi çizme giymek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, gelirinden yana memnun olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir