AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çizme giydiğini görmek

Kahve falında yeşil çizme giydiğini görmek

Kahve falında yeşil çizme giydiğini görmek kazancın günden güne daha da arttırılacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, kazancının helal para olacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil çizme giydiğini gördüyseniz:

  • Doğruları filtrelemeden duygularınızı dile getirebilirsiniz.

Kahve falında yeşil çizme giymek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil çizme giydiğini görmek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil renk çizme giymek iyi halini yitireceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında dar çizme giymek çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kısa çizme giymek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine inanılır.

Kahve falında mor çizme giymek işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz topuklu çizme giymek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çizme bot giymek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir