AnaSayfa / Genel / Kahve falında çizmelerini çaldırmak

Kahve falında çizmelerini çaldırmak

Kahve falında çizmelerini çaldırmak ummadığı yerden rızka nail olmaya, mutlu ilişkiler kuracağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çizmelerini çaldırmak gördüyseniz:

  • Romantizm sevgi temalı ilişkilere iyi gelebilir.

Kahve falında çizmelerini çaldırmak kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çizme çalmak sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında çizme çaldırmak kötü duygularından arınacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine alamet eder.

Kahve falında çizmelerini kaybetmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çizme satın almak onların kıymetini bileceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çizmesi görmek şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çizmenin yandığını görmek kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı çizme almak doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir