AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çizme giymek

Kahve falında yeşil çizme giymek

Kahve falında yeşil çizme giymek çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, kurtuluşa kavuşacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına ve her adımda daha büyük başarılar ve kazanç elde edileceğine, fal sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına delalet eder.

Kahve falında yeşil çizme giymek gördüyseniz:

  • Tüm gerçekleri bilmiyorsunuz, yüksek sesli kararlar almadan önce biraz bekleyin, çok yakında tüm gerçekleri öğrenebilirsiniz.

Kahve falında yeşil çizme giymek işlerinin duracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil çizme giydiğini görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil renk çizme giymek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kahverengi çizme giymek bazı sırların açığa çıkacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kısa çizme giymek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine inanılır.

Kahve falında birinin çizme giydiğini görmek huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, ferahlık veren sözler duymaya alamet eder.

Kahve falında çamurlu çizme giymek zorluklarının biteceğine, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına işarettir.

Kahve falında yeni siyah çizme giymek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir