AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok uzun çizme giymek

Kahve falında çok uzun çizme giymek

Kahve falında çok uzun çizme giymek büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, eline para geçeceğine işaret eder.

Kahve falında çok uzun çizme giymek gördüyseniz:

  • Biraz daha esnek davranırsanız herkesin gönlünü kazanmış olursunuz.

Kahve falında uzun çizme giydiğini görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çok uzun çizme giymek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun siyah çizme giymek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun siyah çizme görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, hayırlı bazı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah uzun çizme görmek hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun çizme görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, ibadete ağırlık verileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil çizme giymek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının çizme giydiğini görmek elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir