AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker çizmesi görmek

Kahve falında asker çizmesi görmek

Kahve falında asker çizmesi görmek sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, lüks şekilde yaşayacağına, kalbini tekrar hayata açacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asker çizmesi gördüyseniz:

  • Doğru zamanda doğru yerde olma olasılığınız var.

Kahve falında asker çizmesi görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine inanılır.

Kahve falında gri çizme görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Kahve falında kahverengi çizme giymek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında siyah uzun çizme görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında çizme almak işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, planlarının işe yarayacağına yorulur.

Kahve falında çizme hediye almak sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, yazgısının güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil çizme giymek insanlar tarafından tanınan biri olacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına delalettir.

Kahve falında çizme kesmek eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir