AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni siyah çizme giymek

Kahve falında yeni siyah çizme giymek

Kahve falında yeni siyah çizme giymek istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, zenginliğe sahip olunacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yeni siyah çizme giymek gördüyseniz:

  • Gökcisimlerinin ters açıları sizi ileri geri konuşmaya, bazı kimselerin arkasından yıkıcı dedikodular yapmaya itiyor.

Kahve falında yeni siyah çizme giymek sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına işaret eder.

Kahve falında yeni siyah çizme görmek malının ve parasının eksilmeyeceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında yeni çizme giydiğini görmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına inanılır.

Kahve falında uzun siyah çizme giymek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah çizme giydiğini görmek kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah çizme giymek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah topuklu çizme giymek şansın ve kısmetin kapanacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni siyah elbise giymek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir