AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu çizme giymek

Kahve falında çamurlu çizme giymek

Kahve falında çamurlu çizme giymek gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, refah içinde olacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gitmeyeceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamurlu çizme giymek gördüyseniz:

  • Başkaları için harcama yapmanız gerekmiyor.

Kahve falında çamurlu çizme giymek büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına işarettir.

Kahve falında çamurlu çizme yıkamak sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına alamet eder.

Kahve falında çizme çamur görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına delalettir.

Kahve falında çamurlu çizme görmek uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük çizme giymek olumsuz haberler alacağına, stresten uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında geniş çizme giymek hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, güzel bir iş fırsatına alamet eder.

Kahve falında uzun siyah çizme giymek kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yeni siyah çizme giymek ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, çok kötü günler geçirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir