AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa çizme giymek

Kahve falında kısa çizme giymek

Kahve falında kısa çizme giymek geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, çok mutlu ve huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kısa çizme giymek gördüyseniz:

  • Gözünüz kulağınız açık olsun.

Kahve falında kısa çizme giymek sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine işarettir.

Kahve falında kısa çizme görmek elinin dara düşmeyeceğine, tecrübe kazandıracağına delalettir.

Kahve falında yeni siyah çizme giymek arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına yorulur.

Kahve falında yırtık çizme giymek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine rivayet eder.

Kahve falında geniş çizme giymek her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, elinize para geçeceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabı çizme giymek kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, çok hayır duası alacağına işarettir.

Kahve falında deri çizme giydiğini görmek sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine işarettir.

Kahve falında siyah topuklu çizme giymek mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir