AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin çizme giydiğini görmek

Kahve falında birinin çizme giydiğini görmek

Kahve falında birinin çizme giydiğini görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin çizme giydiğini gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylarla karşılaşmanın verdiği şaşkınlıkla altüst olabilirsiniz.

Kahve falında siyah çizme giymek sorunlu bir durumla karşılaşacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine alamet eder.

Kahve falında ayağa çizme giymek kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına delalettir.

Kahve falında beyaz topuklu çizme giymek mal edineceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında gri çizme giymek iş kaybı yaşanacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabı çizme giymek çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı çizme giydiğini görmek cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, yüksek bir makamı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük çizme giymek ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz çizme giydiğini görmek insanlar arasında çok saygın bir pozisyona yükseleceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir