AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor çizme giymek

Kahve falında mor çizme giymek

Kahve falında mor çizme giymek yakın akrabadan gelecek habere, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına işarettir.

Kahve falında mor çizme giymek gördüyseniz:

  • Başkalarının suçlarını üstlenme eğiliminiz doğru olmayabilir.

Kahve falında mor çizme giymek neşesinin de yerine geleceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine delalettir.

Kahve falında mor çizme görmek planların sarkacağına, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında çok uzun çizme giymek kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil çizme giydiğini görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil renk çizme giymek borçların kısa zamanda ödeneceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında beyaz topuklu çizme giymek çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kısa çizme giymek sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında siyah topuklu çizme giymek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, çok güzel adımlar atılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir