AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar çizme giymek

Kahve falında dar çizme giymek

Kahve falında dar çizme giymek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine inanılır.

Kahve falında dar çizme giymek gördüyseniz:

  • İşlerinize karışabilecek kişiler olabilir.

Kahve falında dar çizme giymek dertlerinin günden güne artacağına, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil çizme giydiğini görmek göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında çizme giydirmek parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına rivayet eder.

Kahve falında çizme giymek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz çizme giydiğini görmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, buna rağmen kazanç getireceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı çizme giydiğini görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında çok uzun çizme giymek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına yorulur.

Kahve falında büyük çizme giymek ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir