AnaSayfa / Genel / Kahve falında çizme bot giymek

Kahve falında çizme bot giymek

Kahve falında çizme bot giymek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, adının her yerde geçeceğine, hasret gidereceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çizme bot giymek gördüyseniz:

  • Yeni kişiler duygusal bir görünüm sergilemekle birlikte menfaat veya sadece fiziksel istifade için yaklaşıyor olabilirler.

Kahve falında çizme bot giymek bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çizme bot almak acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çizme bot görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına işarettir.

Kahve falında çizme yada bot görmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında ayakkabı bot çizme görmek adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına delalet eder.

Kahve falında askeri bot giymek zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine yorulur.

Kahve falında gelinliğin altına bot giymek ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ayağa bot giymek para sahibi olacağına, dişe diş savaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir