AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çizgili gömlek görmek

Kahve falında yeşil çizgili gömlek görmek

Kahve falında yeşil çizgili gömlek görmek dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, saygınlığa, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında yeşil çizgili gömlek gördüyseniz:

  • Size yardım etmesi veya yol göstermesi gereken kişilerin ilgisizliğine tahammül göstermekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında yeşil çizgili gömlek görmek maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına inanılır.

Kahve falında beyaz çizgili gömlek görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında çizgili gömlek giymek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi çizgili gömlek görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı çizgili gömlek görmek ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında çizgili kazak görmek belli bir kazanç elde edileceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde çizgi görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine işarettir.

Kahve falında alında çizgi görmek maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir