AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde çizgi görmek

Kahve falında yüzünde çizgi görmek

Kahve falında yüzünde çizgi görmek kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünde çizgi gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gerçeklerbulanık aklınızı netleştirebilir.

Kahve falında yüzünde çizgiler görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine delalettir.

Kahve falında yüzünde çizgi görmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında sarı çizgi görmek korkularından, kötü duygularından arınacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına işarettir.

Kahve falında çizgili pantolon görmek hayırlı bir yola çıkılacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına işaret eder.

Kahve falında düz çizgi görmek onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında alında derin çizgi görmek hayatının alt üst olacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında çift çizgi görmek sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında çizgili pijama görmek çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir