AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı çizgili gömlek görmek

Kahve falında kırmızı çizgili gömlek görmek

Kahve falında kırmızı çizgili gömlek görmek onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, yeni işlere girişileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, haneye nifak gireceğine, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı çizgili gömlek gördüyseniz:

  • Attığınız her adımdan sonra ayağınızı ayağınızı kaldırıp nereye bastığınıza bakmamalı, adım atmadan önce nereye basacağınızı görmelisiniz.

Kahve falında kırmızı çizgili gömlek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine delalettir.

Kahve falında çizgili gömlek giymek çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine delalet eder.

Kahve falında mavi çizgili gömlek görmek inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil çizgili gömlek görmek rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, önünü göremez olacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz çizgili gömlek görmek önündeki engellerin ortadan kalkacağına, bir bebek sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı çizgili yılan görmek kırgınlıklar yaşanacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında alnında çizgi görmek neşesinin yerine geleceğine, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına delalettir.

Kahve falında yüzde çizgi görmek yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir