AnaSayfa / Genel / Kahve falında çizgili kazak görmek

Kahve falında çizgili kazak görmek

Kahve falında çizgili kazak görmek sorunlarının ortadan kalkacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, başarı elde edeceğine, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kazançlı işlere gireceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çizgili kazak gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında çizgili kazak görmek daha büyük adımlar atılacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında yüzde çizgi görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına yorulur.

Kahve falında çizgili çorap görmek diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine alamet eder.

Kahve falında çizgili defter görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine alamet eder.

Kahve falında avuç içi çizgilerini görmek karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında çizgili yılan görmek yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alında derin çizgi görmek uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz çizgili gömlek görmek hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir