AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çizgili gömlek görmek

Kahve falında beyaz çizgili gömlek görmek

Kahve falında beyaz çizgili gömlek görmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, gözden düşeceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yeni bir eve taşınılacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz çizgili gömlek gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle olan her tür işiniz sorunlu olabilir.

Kahve falında beyaz çizgili gömlek görmek hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı çizgili gömlek görmek barış ve sevgi ortamında bulunacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çizgili gömlek giymek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil çizgili gömlek görmek destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında mavi çizgili gömlek görmek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, nasibin de kısmetlerin de artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz çizgili kağıt görmek kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, elini haramdan uzak tutacağına yorulur.

Kahve falında siyah beyaz çizgili yılan görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz çizgi görmek çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir