AnaSayfa / Genel / Kahve falında çizgili gömlek giymek

Kahve falında çizgili gömlek giymek

Kahve falında çizgili gömlek giymek tatsızlıkların sona ereceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, mutlu olacağına ve güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çizgili gömlek giymek gördüyseniz:

  • Dizginleri ele almanız durumunda diğerleri şaşırabilirler.

Kahve falında çizgili gömlek giymek duygusal davranmak yerine akılla hareket etmek neticesinde güçlüklerle daha kolay mücadele eden fal sahibinin büyük tecrübeler kazanacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına inanılır.

Kahve falında mavi çizgili gömlek görmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz çizgili gömlek görmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil çizgili gömlek görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı çizgili gömlek görmek ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine işarettir.

Kahve falında çizgili elbise giymek bozulan sağlığın düzeleceğine, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kağıda çizgi çizmek malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı çizgi görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir