AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi çizgili gömlek görmek

Kahve falında mavi çizgili gömlek görmek

Kahve falında mavi çizgili gömlek görmek evliliğinde mutlu olacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, bazen fakirlik görüleceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında mavi çizgili gömlek gördüyseniz:

  • İstikrarsız tavırları ya da beklenmedik hareketleri olan kişiler nedeniyle endişeli olabilirsiniz.

Kahve falında mavi çizgili gömlek görmek çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, yoğun duygular yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil çizgili gömlek görmek girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, takdir edilen kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çizgili gömlek giymek falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına işarettir.

Kahve falında kırmızı çizgili gömlek görmek endişeli durumların son bulacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz çizgili gömlek görmek bir sebeple bir dönem üzüleceğine, kuş gibi hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi çizgi görmek sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çizgi film kahramanı görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına inanılır.

Kahve falında sarı çizgili yılan görmek sönmüş umutların yeniden canlanacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir