AnaSayfa / Genel / Kahve falında çime basmak

Kahve falında çime basmak

Kahve falında çime basmak kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına inanılır.

Kahve falında çime basmak gördüyseniz:

  • Aceleciliğinizden ise hiç bir şey kaybetmemişsiniz.

Kahve falında yeşil çimlere basmak kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya işaret eder.

Kahve falında çime basmak dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çim adam görmek ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine delalettir.

Kahve falında çimlenmiş soğan görmek sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana delalet eder.

Kahve falında yeşil çimlerde yatmak kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, yenisinin başlayacağına delalet eder.

Kahve falında çim alan görmek haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine işarettir.

Kahve falında çimleri biçmek kısmetlerin ve işlerin açılacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çim tohumu görmek uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir