AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çimene oturmak

Kahve falında yeşil çimene oturmak

Kahve falında yeşil çimene oturmak darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, kişiye hep umut olacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil çimene oturmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizle ilgili gelişmeler bazı işleriniz ya da yapacağınız yolculuklar açısından engelleyici olabilir.

Kahve falında yeşil çimene oturmak iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında çimenlikte oturmak zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında çimene oturmak kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında çimen üzerinde oturmak samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil çimen biçmek sorunlarının yakında biteceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil çimen yolmak sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil çimende yürümek sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına delalet eder.

Kahve falında çimen yeşillik görmek iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir