AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil çimen görmek

Kahve falında yeşil çimen görmek

Kahve falında yeşil çimen görmek kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil çimen gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamalar veya karışıklıklar bir yakınınızla problem yaşanmasına neden olabilir.

Kahve falında yeşil çimen üzerinde yürümek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine inanılır.

Kahve falında uzun yeşil çimen görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşillik çimenlik görmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına delalet eder.

Kahve falında yeşillik ve çimen görmek ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil çimen yolmak endişelerinin yerini umudun alacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çimen yeşillik görmek yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil çimende yatmak çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil çimen görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir